Gezellig en erotisch uitgaan

De GGD-dag van 19 juni komt te vervallen i.v.m. familieomstandigheden. De club is gewoon geopend van 13.00 tot 01.00 uur.

Parenclub Wilpenhof te Wilp is geopend! De club is door ons (de nieuwe eigenaren gastvrouw Tineke en gastheer Erik) verbouwd tot een leuke en gezellige club. Kennismaken kan in de gezellige bar waarna je kunt ontspannen in de nieuwe sauna, of de whirlpool. Ook kun je heerlijke sex hebben in één van de gezellige hoekjes welke in het pand aanwezig zijn. Onze parenclub is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, via de A1 neem je afslag Wilp. Wij heten jullie van harte welkom in onze gezellige en vernieuwde  parenclub tussen Apeldoorn en Deventer. Op deze website vind je alle informatie over onze parenclub, krijg je antwoord op al jullie vragen, compleet met foto’s.

Woensdag is de dag voor bi-stellen, bi-vrouwen en bi-mannen.

Op de beurs Loversland hebben een aantal dames gevraagd naar een Ladiesnight. Als hier meer animo voor is, stuur ons dan een mailtje naar info@wilpenhof.nl. Bij voldoende animo, gaan we weer een Ladiesnight organiseren! De volgende Ladiesnight is op 23 mei 2019!

Check hier onze party-agenda