Gezellig en erotisch uitgaan

Ook in de vakantieperiode zijn wel elke dag geopend!

Welkom bij onze gezellige parenclub Wilpenhof. Ontmoet nieuwe mensen of bekenden in de gezellige bar waarna je kunt ontspannen in de nieuwe sauna, of de whirlpool. Ook kun je heerlijke sex hebben in één van de gezellige hoekjes welke in het pand aanwezig zijn. Onze parenclub is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, via de A1 neem je afslag Wilp. Wij heten jullie van harte welkom in onze gezellige en vernieuwde  parenclub tussen Apeldoorn en Deventer. Op deze website vind je alle informatie over onze parenclub, krijg je antwoord op al jullie vragen, compleet met foto’s.

We hebben een aantal terugkerende party’s en/of aktie’s;

Maandag.   : Vanaf 19-8-2019 om de 4 weken op maandag Kinky-BDSM event, zie ook onder aan deze pagina.

Woensdag  : Dag voor bi-stellen, bi-vrouwen en bi-mannen.

Donderdag : Dames hebben elke donderdag gratis toegang!

Parenclub Wilpenhof heeft een aantal  groepen, wil je lid worden van zo’n KIK groep, klik dan op de foto van de groep (alleen voor mobiele telefoons).

Gewone KIK groep: 

Kinky-BDSM Groep:
Om de 4 weken op maandag Kinky-BDSM Party

Om de 4 weken wordt parenclub Wilpenhof op maandag omgetoverd tot een Kinky-BDSM speelclub. We trappen af op maandag 19 augustus 2019.

Vanaf 13.00 uur is de club open en kun je al gebruik maken van alle faciliteiten. Vanaf 17.00 uur zijn de gastheer en gastvrouw voor de kinky avond aanwezig.

Ervaren, onervaren of juist nieuwsgierig? Iedereen is welkom om gezellig met andere kinksters bij elkaar te komen, te spelen en ervaringen uit te wisselen. Ben je onervaren of gewoon nieuwsgierig naar BDSM? De ervaren gastheer en gastvrouw maken je wegwijs en leiden je rond om kennis te maken met BDSM. Je kunt met al je vragen bij ze terecht.

De Wilpenhof beschikt over een luxe bar, een mooie grote jacuzzi en een heerlijke sauna. Het buffet is van 18.00 uur tot 20.00 uur geopend.

Natuurlijk zijn er in de club een aantal leuke speeltoestellen te vinden. Het kleine persoonlijke speelmateriaal dien je, zoals gebruikelijk, zelf mee te nemen. De Wilpenhof heeft een mooi tuin waardoor je met mooi weer heerlijk buiten kunt spelen. In de ruimte rondom de bar mag ook gespeeld worden, hiervoor zijn een aantal ophangpunten aangebracht.

De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, frisdrank en licht alcoholische dranken en het gebruik van het buffet, de sauna, de whirlpool en de aanwezige speeltoestellen.

Je kunt voor de ingang van de club parkeren. Als deze vol staat, kun je de auto op de parkeerplaats van restaurant “De Kar” parkeren. Je kunt de club vanaf deze parkeerplaats eenvoudig bereiken.

Parkeren langs de toegangswegen is niet toegestaan.

De maandag in 2019 zijn: 19-8, 16-9,14-10, 11-11 en 9-12.

Check hier onze party-agenda